Työelämän

TIETOTAITO Group

 

 TietotaitoGroup on valtakunnallisesti toimiva suomalainen asiantuntijayritys, jonka toiminnan vahva ydin on psykologisen osaamisen hyödyntämisessä niin koti-, työ- kuin harrastusympäristössäkin. Tuotamme monialaisia palveluja ihmisten arjen tueksi sekä yritysten ja organisaatioiden menestyksen mahdollistamiseksi.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1989 ja toimimme aiemmin Psykologian TietoTaito Oy:n nimellä Itä-Suomessa. Vuosina 2018-2023 olimme osa  Coronaria Työelämäpaveluita ja nyt palasimme juurillemme Työelämän TietotaitoGroup verkostona.

Asiakkaitamme palvelee noin 10 työntekijäämme, joilla on psykologinen, psykoterapeuttinen, lääketieteellinen, kasvatustieteellinen, ekonomistinen tai luonnontieteellinen koulutus. Useilla heistä myös vankka käytännön työkokemus julkisen tai yksityisen sektorin johtotehtävistä.

Innovatiivisuus, tutkimus ja tuotekehitys ovat meille yrityksenä tärkeitä arjen asioita, samoin asiakkaan tarpeista lähtevät palveluratkaisut. Toimimme hyvän työelämän puolesta!